Αγαπητοί φίλοι,

Από τον Ιούλιο του 2009 η εταιρία Varia Lecto ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα της έκδοσης, προώθησης και διακίνησης ξενόγλωσσων βιβλίων στην Ελλάδα.

Σκοπός της Varia Lecto είναι η παραγωγή γνώσης και πολιτισμού μέσω της παροχής εκπαιδευτικού υλικού υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους.

Όραμά μας είναι η ενεργή συμβολή στη βελτίωση του εκπαιδευτικού και πολιτισμικού επιπέδου μέσω της εξάπλωσης της γλωσσομάθειας σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Θέλουμε να προσφέρουμε στους αναγνώστες-χρήστες των βιβλίων μας ουσιαστική γνώση, μέσω μιας διαφορετικής προσέγγισης στο θέμα της εκπαίδευσης και της εκμάθησης ξένων γλωσσών. Από το όραμά μας άλλωστε ορμώμενοι, ονομάσαμε την εταιρεία Varia Lecto, μια λατινική έκφραση που σημαίνει διαφοροποιημένη ανάγνωση (variant reading).

Σήμερα, η Varia Lecto έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και στην Κύπρο του Ισπανικού εκδοτικού οίκου Comercial Grupo Anaya/Edelsa και του Ιταλικού εκδοτικού οίκου Guerra Edizioni. Η Varia Lecto  επίσης προωθεί στην Ελλάδα τον Αγλικό εκδοτικό  οίκο Cambridge University Press καθώς και τον Γαλλικό  εκδοτικό οίκο  Trait d’union.

Πρωταρχικό μέλημα της στρατηγικής ανάπτυξης που εφαρμόζουμε είναι η παροχή διαφοροποιημένων προϊόντων και υπηρεσιών πάντα όμως σε προσιτές τιμές και με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία. Το καταρτισμένο προσωπικό μας προσφέρει πάντα άριστη και άμεση εξυπηρέτηση.

Επισκεφτείτε το site μας www.varialecto.gr  για διαρκή εκπαιδευτική ενημέρωση και αγορά προιόντων σε ασφαλές περιβάλλον με ανταγωνιστικές τιμές.

Φιλικά,
Η ομάδα της Varia Lecto

EtairiaEikona